Multiflex logo

Bezoekadres

Kerkeheidestraat 6
4714 RC, Sprundel

Openingstijden

Ma – Vr 8:00 – 17:00
Za – zo – Gesloten

Bel ons

Multiflex logo

Bel ons

0165 382 738

Aluminium doelen

Aluminium goals met of zonder net in diverse afmetingen en het net is in verschillende kleuren leverbaar.

Antivandalisme goals

Een goaltje moet nogal wat doorstaan. Zeker bij de plaatselijke (voetbal-) vereniging waar een goaltje vaak gebruik wordt. Daarom zijn deze goaltjes erg stevig gemaakt, ze zijn namelijk van aluminium en gelast tot één geheel. Aluminium is een hoogwaardig non-ferro metaal. Het is een goede geleider en is erg licht in gewicht vergeleken met andere metalen. Het is bijvoorbeeld 60% lichter dan ijzer, dit zorgt ervoor dat de goaltjes erg gemakkelijk te verplaatsen zijn. Ondanks dat  aluminium zo licht is, is het een sterk materiaal dat corrosiebestendig is en dus niet roest. De goaltjes zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, zijn totaal onderhoudsvrij en van hoge kwaliteit. Dit alles zorgt ervoor dat onze goaltjes een lange levensduur hebben! 

We verkopen diverse speciale antivandalisme goals in diverse afmetingen. Daarbij zit er na aanschaf van een goaltje ook nog eens 5 jaar garantie op! 

Goals met net

Naast onze antivandalisme goals, verkopen wij ook goals met net. Deze goals zijn wederom gemaakt van aluminium. Hierdoor zijn deze goals ook licht van gewicht waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn. Deze goals hebben een lange levensduur, want aluminium is een metaal dat niet roest en dat een goede weerstand tegen corrosie heeft. Er vormt zich namelijk van nature een beschermende oxidelaag op aluminium. Deze oxidelaag beschermt het aluminium tegen de weersomstandigheden en daarnaast is aluminium ook 100% recyclebaar. Dankzij het aluminium kunnen de goals ook gemakkelijk buiten blijven staan en zijn daarom prima geschikt om je eigen achtertuin te veranderen in een voetbalveld. Daarnaast zijn de goals natuurlijk ook perfect voor de plaatselijke (voetbal-) vereniging. Onze goals zijn in het algemeen duurzaam, van hoge kwaliteit en zeer veilig!

Je goals met netten in de kleuren van je club

Wij verkopen de goals met net in diverse afmetingen. Je kan met een goal gemakkelijk de kleuren van je club representeren, want onze netten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar! In overleg is het mogelijk dat de netten bij levering al op de goals gemonteerd zijn.

Wil jij je net zo voelen als Messi of Ronaldo en scoren in een mooi stadion? Wacht dan niet langer en verander je eigen tuin in een stadion met onze voetbalgoals met netten in je favoriete clubkleuren!