Multiflex logo

Bezoekadres

Kerkeheidestraat 6
4714 RC, Sprundel

Openingstijden

Ma – Vr 8:00 – 17:00
Za – zo – Gesloten

Bel ons

Multiflex logo

Bel ons

0165 382 738

Trappen
en bordessen

Stalen trappen in en aan woningen en panden

Een stalen trap met bordes is tegenwoordig erg in trek en komt veel voor in bedrijfspanden of in woningen met een hoog plafond. Een bordes is een platform dat twee steken of traparmen van een trap onderbreekt en waar de trap vaak van richting verandert. Wij realiseren voornamelijk rechte- en industrietrappen voor de woning- en industriebouw. Naast de trappen en bordessen maken wij ook de balustrades en traphekken. 

Een goede trap is een zeer handige manier om een verdieping hoger te komen. Daarbij zorgen een goede balustrade of hekwerk voor extra veiligheid en kunnen een onbedoelde val voorkomen. Daarnaast versterkt de balustrade  het ontwerp van de trap, het maakt de trap namelijk tot één geheel met de bovenverdieping. 

Voor de productie van onze trappen en bordessen werken wij met staal. Staal is een robuust, veelzijdig en duurzaam product. Daarbij is staalconstructie voor uw trap en bordes erg praktisch, want staal is gemakkelijk af te breken en ook recyclebaar. Dit zorgt voor de duurzaamheid van uw trap. Staal is een stevig materiaal waardoor de trap zeer bestendig is tegen verschillende factoren van buitenaf, zoals storm, dit is een groot voordeel voor als u een buitentrap wilt. Daarnaast is staal  minder vatbaar voor brand, het creëert geen rook of warmte, dit is een groot voordeel bij een binnentrap. Een stalen trap geeft een mooi en ruimtelijk effect aan de inrichting en creëert zichtlijnen door uw woning of kantoor.

Waarom een stalen trap met bordes? 

  • Esthetisch gezien creëert een bordes een sereen punt tussen trapgedeelten in 
  • Bij een lange trap biedt een bordes een pauze momentje 
  • Ook als de trap verder gaat, biedt een bordes toegang naar de ruimte op diezelfde hoogte 
  • Met een bordes verander je makkelijk de richting van de trap

Onze stalen trappen worden vaak gecombineerd met andere duurzame materialen zoals: RVS, glas, hout en natuursteen. Iedere klant heeft een ander idee bij een stalen trap, in een kantoor hoort bijvoorbeeld een heel andere trap dan in een woning. Met onze jarenlange ervaring van het maken van trappen en bordessen kunnen wij de wens van de klant volledig vervullen.

Heeft u nou ook de planning om uw woning, kantoor of een ander pand te voorzien van een stalen trap en wilt u zien wat wij daarbij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op om uw ideeën te bespreken!