Multiflex logo

Bezoekadres

Kerkeheidestraat 6
4714 RC, Sprundel

Openingstijden

Ma – Vr 8:00 – 17:00
Za – zo – Gesloten

Bel ons

Multiflex logo

Bel ons

0165 382 738

Kantelbakken

Onze kantelbakken zijn ideaal voor het opvangen en opruimen van vuil

Daarbij zijn deze kantelbakken ook gemakkelijk te lossen door één persoon. Onze kantelbakken worden gemaakt van hoog gegalvaniseerd staal en zijn gemakkelijk stapelbaar door de neerklapbare hijsbeugel. 

Een groot voordeel aan onze kantelbak is dat je hem in je eentje kan lossen. Dit zorgt ervoor dat er geen extra mankracht nodig is waardoor er bespaard kan worden op kosten.   

Onze kantelbakken maken het werken en het legen van afval een stuk gemakkelijker. Ze zijn namelijk ontworpen met de consument in het achterhoofd. De kantelbak neemt je namelijk veel werk uit handen, hij is bijvoorbeeld weer gemakkelijk terug te brengen in de normale laadstand na het lossen van puin. Door het gemakkelijk terug te brengen van de bak naar horizontale laadstand, wordt het terugdraaien op bijvoorbeeld een verdieping een stuk aangenamer. Daarnaast garandeert dit ook nog eens een veiligheidsaspect: de achtergebleven ladingdelen kunnen dan namelijk geen schade of letsel veroorzaken. 

De kantelbakken zijn geschikt voor diverse soorten kranen en/of andere soorten hef- en hijsmachines die kunnen werken met een hijsketting. Onze kantelbakken zijn daarom zeer multifunctioneel. 

Al onze producten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit. Voor de productie van onze kantelbakken werken wij dan ook met staal. Staal is een robuust, veelzijdig en duurzaam product. Daarbij is staalconstructie voor uw kantelbak erg praktisch, want staal is gemakkelijk af te breken en ook recyclebaar. Dit zorgt voor de duurzaamheid van uw kantelbak. Staal is een stevig materiaal waardoor de kantelbak zeer bestendig is tegen verschillende factoren van buitenaf, zoals storm. Daarnaast is staal minder vatbaar voor brand, het creëert geen rook of warmte. Onze kantelbakken worden ook gegalvaniseerd, dit zorgt ervoor dat de kantelbakken niet kunnen roesten en mooi en lang in de originele staat blijven.

Wij gaan vrijwel altijd custom made te werk, de kantelbakken zijn daarom in allerlei maten te bestellen.

Wilt u nu ook gebruik maken van onze handige en multifunctionele kantelbakken?
Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder!