Multiflex logo

Bezoekadres

Kerkeheidestraat 6
4714 RC, Sprundel

Openingstijden

Ma – Vr 8:00 – 17:00
Za – zo – Gesloten

Bel ons

Multiflex logo

Bel ons

0165 382 738

Utiliteitsbouw

Stalen constructies voor de industrie, zoals spanten, trappen en bordessen, lateien, kolommen en stalen balken.

Utiliteitsbouw: één van de specialiteiten van Halters Staal Techniek B.V.

Utiliteits- en industriebouw is in principe een overkoepelende term voor nieuw te bouwen vastgoed maar zonder woonbestemming, deze projecten zijn vaak ook grootschaliger dan woningbouw. Bij utiliteits- industrieprojecten zijn er dan ook vaak verschillende onderaannemers aanwezig. Een utiliteitsproject kan er voor zorgen dat een bouwbedrijf verzekerd is van werk en dat maakt het voor ons erg aantrekkelijk. In het verleden hebben wij al verscheidene utiliteits- industrieprojecten gerealiseerd en dit zorgt ervoor dat wij veel kennis en ervaring hebben op dit gebied. Een aantal voorbeelden van utiliteits- en industriebouw waar wij bekend mee zijn, zijn bedrijfshallen, loodsen, opslagruimtes, kantoren, scholen, winkels en fabrieken. Daarnaast maken we voor de industriebouw ook trappen en bordessen, veiligheidsframes, kantelbakken, pallethaken en transportbanden. 

Voor de productie van onze utiliteits- en industriebouw werken wij met staal. Staal is een robuust, veelzijdig en duurzaam product. Daarbij is staalconstructie voor bijvoorbeeld uw loods of kantoor erg praktisch, want staal is gemakkelijk af te breken en ook recyclebaar. Dit zorgt voor de duurzaamheid van bijvoorbeeld uw bedrijfshal. Staal is een stevig materiaal waardoor het pand zeer bestendig is tegen verschillende factoren van buitenaf, zoals storm en brand. Staal is namelijk minder vatbaar voor brand, het creëert geen rook of warmte. Dit maakt het een niet-brandbaar materiaal. Daarnaast heeft staal ook een gering eigen gewicht, dat zorgt ervoor dat de staalconstructies te volstaan zijn met een lichtere fundering. Deze fundering kunnen wij eventueel ook voor uw voorzien. Al deze factoren zorgen dus ook voor een lange levensduur van uw gebouw. De hoge bouwsnelheid bij staal resulteert ook nog eens in besparingen op tijdsgebonden kosten.

Een veel voorkomende werkzaamheid bij ons is het produceren van loodsen, deze komen inclusief dak- en wandbeplating, betonplinten en deuren. 

Staalconstructie komt aan op precisie, dankzij onze ervaren monteurs en werkvoorbereiders kunnen wij deze precisie na bootsen. Daarnaast staan wij met al onze ervaring voor u klaar om een stevige, veilige en kwalitatieve stalen constructie neer te zetten.

Overweegt u om een stalen constructie te nemen? Laat hem dan door Halters Staal Techniek B.V. maken, u schakelt namelijk de hulp in van een echte specialist op het gebied van staal. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring, kunnen wij uw staalconstructie compleet naar uw wens maken!